Schæferhvalpe se nedenfor (tekst opdateret 21.08.2019 – flere billeder m.m. følger senere): 
Schæferhvalpe til salg – se nedenfor beskrivelse af 2 kuld schæferhvalpe, som fødes her i september 2019:

Roager´s Zaltana (se flere billeder, beskrivelse, stamtavle m.m. under avlstæver) blev 01.07.2019 parret med den smukke schæferhan Team Dikas Dot.dk (avlsklassehan) og schæferhvalpe fra dette kuld forventes født primo september 2019. Dette kuld bliver Kennel Roager´s 3. G-kuld – ved forudbestilling kan køber selv bestemme stambogsnavn.  

Roager´s Zaltana er tydelig drægtig - og efter størrelsen af maven her ca. 10 dage før forventet fødselstidspunkt ser det ud til, at der vil komme et pænt lille kuld hvalpe - meget passende for en første gangs mor. Roager´s Zaltana bliver helt sikkert en fantastisk mor - hun har i alle tilfælde vist sig at være en fantastisk legetante overfor de andre tævers hvalpe (såvel schæferne som cavaliererne) og jeg er sikker på at hun trods hendes store energiniveau vil klare alt omkring fødsel med bravour og være lige så omsorgsfuld overfor egne schæferhvalpe, som hun plejer at være overfor alle andre hvalpe. Roager´s Zaltana er en schæferhund, der kan med næsten alle flinke hunde og hun er vild med at lege med hvalpe – uanset race. Hun er en racetypisk tæve (udseende og arbejdsglæde) og samtidig en meget livlig og kærlig familiehund som elsker både børn og voksne. Og så elsker Roager´s Zaltana al aktivitet såvel på træningspladsen som derhjemme, hvor hun også kan få timer til at gå med at holde øje med hvad familien foretager sig, lege med alle de hunde der byder sig og med at holde øje med familien og øvrige dyr - uanset om hun opholder sig her hos os (når hun er i løbetid eller ligger med hvalpe) eller er hos hendes plejefamilie, hvor hun i det daglige bor på en landejendom med familie med 3 generationer under samme tag, heste, høns og en langstockhåret schæferhan (kuldbror herfra). Er sikker på de fremtidige schæferhvalpe efter Roager´s Zaltana vil blive friske og frejdige, meget lærenemme, madglade, knoglekraftige og få kraftig og velpigmenteret pels – såvel de stockhårede (normalpelsede) som evt. langstockhårede.

Faderen til Roager´s Zaltana´s kommende schæferhvalpe (Kennel Roager´s 3. G-kuld) – Team Dikas Dot.dk – er en dansk-opdrættet schæferhan også med helt fantastiske farver, korrekt bygning og god knoglekraft, en fantastisk god bevægelse og et super sind og han har en dejlig arbejdsglæde, energi og førbarhed. Han har opnået mange fine udstillingsresultater og er lige som Roager´s Zaltana en utrolig dejlig familiehund.

Roager´s Vicky (se flere billeder, beskrivelse, stamtavle m.m. under avlstæver) blev dagene den 11., 12. og 14.07.2019 parret med den smukke schæferhan Team Marlboro´s Djambo, som ved hovedavlsskuet i august i år 2019 opnåede at få en avlsklasseplacering. Schæferhvalpene fra dette kuld forventes født medio september 2019. Dette kuld bliver Kennel Roager´s 3. H-kuld – og der forventes både normal pelsede schæferhvalpe og langstockhårede schæferhvalpe i kuldet. Ved forudbestilling kan køber selv bestemme stambogsnavn.  

Roager´s Vicky er allerede tydelig drægtig - og efter størrelsen af maven her mere end 3 uger før forventet fødselstidspunkt ser det ud til at der vil komme et pænt stort kuld hvalpe. Roager´s Vicky har tidligere leveret kuld med hele 9 hvalpe, så er meget spændt på antal. Roager´s Vicky er en fantastisk mor og også fantastisk legetante overfor de andre tævers hvalpe (såvel schæferne som cavaliererne) og jeg er derfor sikker på at hun også vil klare alt omkring denne fødsel med bravour og være lige så omsorgsfuld overfor hvalpe, som hun plejer. Roager´s Vicky er en schæferhund, der kan med næsten alle flinke hunde og hun er også fantastisk til hvalpe – uanset race. Hun er en racetypisk tæve (udseende og arbejdsglæde) og samtidig en meget kærlig familiehund som elsker både børn og voksne. Og så elsker Roager´s Vicky al aktivitet såvel på træningspladsen som derhjemme, hvor hun også kan få timer til at gå med at holde øje med hvad familien foretager sig, lege med såvel pensionshunde som egne små cavalierhunde og med at holde øje med alle gårdens dyr. Er sikker på de fremtidige schæferhvalpe efter Roager´s Vicky vil blive friske og frejdige, meget lærenemme, madglade, knoglekraftige og få kraftig og velpigmenteret pels – såvel de stockhårede (normalpelsede) som evt. langstockhårede.

Faderen til Roager´s Vicky´s schæferhvalpe (Kennel Roager´s 3. H-kuld) – Team Marlboros Djambo – er en dansk-opdrættet schæferhan også med helt fantastiske farver, korrekt bygning og god knoglekraft, en fantastisk god bevægelse og et super sind og han har en dejlig arbejdsglæde, energi og førbarhed. Han har opnået mange fine udstillingsresultater og er lige som Roager´s Vicky en utrolig dejlig familiehund.

Se mere oplysninger om schæferhvalpe længere nede.

Se billederne af forældrene til efterårets schæferhvalpe-kuld (Kennel Roager´s 3. G-kuld - Far: Team Dikas Dot.dk og mor: Roager´s Zaltana) og (Kennel Roager´s 3. H-kuld - Far: Team Marlboro Djambo og mor: Roager´s Vicky) i billedgalleriet nedenfor.

Parringer/kommende schæferhvalpe til salg:

Se mere oplysninger om kommende schæferhvalpe længere nede.

P.t. er ikke flere Roager-schæfertæver blevet parret, men der påtænkes kuld på Roager´s Zalsa, når hun kommer i løbetid engang hen på vinteren 2019 efter hvornår hun kommer i løbetid

Nedenfor i galleriet ses få billeder af de schæfertæver her fra Kennel Roager, der har haft eller forventes schæferhvalpe fra i 2019:

Alle vore schæferhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Men hver schæferhund har deres hundegård, hvor de sover. På skift sover en schæferhund dog indendørs i huset for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde (og for at der er en større hund i huset som vagthund).

Schæferhvalpe herfra sælges normalt som 8 ugers schæferhvalpe for hvalpeprisen kr. 10.000,00 incl. moms og der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, hvalpepakke, pasningsvejledning m.m.. Allerede ved 8 ugers alderen vil schæferhvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr (får, høns, moskusænder og svanegæs, som alle befinder sig på ejendommen) og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis schæferhvalpene ikke er solgt inden de fylder 8 uger socialiseres og trænes de af opdrætter, hvilket naturligvis gør at schæferhvalpene er lidt nemmere at komme i gang med for en førstegangskøber, men jo længere de trænes, jo dyrere bliver de.

Når det drejer sig om schæferhvalpe herfra, så tilbydes der (indtil hvalpen er fyldt max. 8 måneder og såfremt den er velsocialiseret, så den fortsat kan være i boks med deres mor eller en tante) gratis pasning i evt. ferie, såfremt familien har planlagt noget ferie, hvor schæferhvalpen ikke kan komme med.

Reserver allerede nu din kommende schæferhvalp, hvis det er en 8-ugers schæferhvalp, som familien skal forøges med og du har så endda mulighed for at blive inviteret med til fødslen af kuldet og følge schæferhvalpenes opvækst uge for uge og kan naturligvis også selv vælge din kommende schæferhvalps stambogsnavn, hvis du reserverer i meget god tid. Alle der har reserveret hvalp herfra kan downloade APP til telefonen og får udleveret brugernavn og adgangskode, således at de kan følge med på fødeboksen via deres egen smartphone eller computer, selvfølgelig kun når tæve og hvalpe befinder sig i boksen.

Både faderen og også moderen til alle mine kuld vælges ud, så de begge også er helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med andre hunde uden at ville slås (den sociale træning skal selvfølgelig fortsættes hos hvalpekøberne). Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – schæferhvalpe/schæferhunde som også almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres schæferhund skal kunne præstere, men kravet er dog også en smuk schæferhund at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige schæferhunde hos Kennel Roager om mine schæferhunde lever op til jeres skønhedsideal.

Mine avlstæver og de valgte avlshanner har tilsammen et dansk HD-index på over 100, hvilket gør at schæferhvalpene fødes med et HD-index over 100, hvilket betyder en forbedring af racen sundhedsmæssigt.

Af Kennel Roagers tidligere afkom fungerer alle som super familiehunde samtidig med at mange af hundene bliver brugt til træning, nogle er blevet avlskårede, nogle anvendes ved vagtarbejde og enkelte er tjenestehunde hos politiet.

Alle forældredyrene har pragtfuldt væsen.

Andet afkom efter mine schæfertæver kan ses.

Schæferhvalpene er knoglekraftige og velpigmenterede. De vil ved 8 ugers alderen være velsocialiserede og være vant til at være sammen med børn og andre hunde. Renlighedstræning påbegyndes allerede herfra så schæferhvalpene ved 8-ugers alderen kender tissekommandoen og normalt er næsten renlige ved udlevering. De vil ved udlevering være passet med ormekur m.m., de er chipmærkede og udleveres med DKK-kontrakt, DKK-stamtavle, 2 års garanti, pasningsvejledning og hvalpepakke.

Kom til en uforpligtende besigtigelse af vore schæferhunde, og kan du lide dem, så reserver din kommende schæferhvalp nu og følg gerne opvæksten.