Parring / Hvalpe

Hjemmesiden er senest redigeret 17.05.2019 - Der ventes hvalpe født juni 2019 efter Nikita (blenheim) - parret 11. og 13.4.2019 og Alberte (blenheim tæve) - parret i perioden 21.4. - 25.4.2019.

 

Se mere oplysninger nedenfor.

Parringer/kommende Cavalier King Charles hvalpe til salg:

Nikita (blenheim) er blevet parret d. 11.4. og 13.4.2019 med den unge blenheim han Cava Home Danish Don Juan (kaldet Bjarne), som har et helt fantastisk temperament og allerede har været flittig udstillet med fine resultater. Senest den 11.5.2019 fik han sit første CERT ved DKK-udstillingen i Roskilde. Vi håber på at et kuld smukke blenheim hvalpe fødes mellem 8.6. og 14.6.2019. Nikita er på nuværende tidspunkt allerede tydelig drægtig.

Der er indtil nu indbetalt depositum for 3 tævehvalpe og 1 hanhvalp fra dette kuld og flere besøg her er aftalt med henblik på reservation af hvalpe salgsklare i august 2019.

Alberte (blenheim) er ligeledes blevet parret med samme skønne unghan i perioden 21.4. - 25.4.2019 og jeg begynder at tro på at også denne parring er lykkedes. I så tilfælde vil forventet fødsel blive i perioden omkring 18.6.2019.

Der modtages fortsat reservationer til cavalier hvalpe fra ovennævnte 2 kuld.

Alle vore cavalierer og schæferhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Mens dog hver schæferhund har deres egen hundegård, hvor de sover, så sover cavaliererne helst sammen i en hundegård, da denne hunderace er meget social og befinder sig bedst i selskab. På skift sover alle hundene dog 1 eller 2 stykker sammen indendørs i huset for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde.

Cavalier King Charles spaniel hvalpe herfra sælges normalt som 8 ugers hvalpe for hvalpeprisen kr. 14.000,00 incl. moms (hvis begge forældrene både er hjerte- og hjernescannede) og ellers kr. 13.000,00 incl. moms, hvis der kun er foretaget hjertescanning af tæven. Der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, hvalpepakke, pasningsvejledning m.m.. Allerede ved 8 ugers alderen vil Cavalier King Charles spaniel hvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr (får, høns, moskusænder og svanegæs, som alle befinder sig på ejendommen) og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis en enkelt Cavalier King Charles spaniel hvalp mod forventning ikke bliver solgt inden den fylder 8 uger vil den blive socialiseret og trænet af opdrætter, hvilket naturligvis gør at renlighedstræning er gjort lidt nemmere for en førstegangskøber, men jo længere den trænes, jo dyrere bliver den.

Når det drejer sig om hvalpe herfra, så tilbydes der gratis pasning i evt. ferie indenfor det første halve års tid, hvor de fortsat er så unge, at de kan bo i samme boks som moderen eller en tante, såfremt køber-familien har planlagt noget ferie, hvor Cavalier King Charles spaniel hvalpen ikke kan komme med.

Reserver allerede nu din kommende Cavalier King Charles spaniel hvalp, hvis det er en 8-ugers cavalier-hvalp, som familien skal forøges med. Så vil du endda have mulighed for at blive inviteret med til fødslen af kuldet og følge cavalier-hvalpenes opvækst uge for uge og kan naturligvis også selv vælge din kommende Cavalier King Charles spaniel hvalps stambogsnavn (startbogstav angivet), hvis du reserverer i meget god tid.

Både faderen og også moderen til alle mine kuld vælges ud, så de begge først og fremmest er helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med andre hunde uden at ville slås. Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – cavalier-hvalpe / voksne cavalierer som almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres cavalier skal kunne præstere og få til at blive et elsket og højt skattet familiemedlem, men kravet er dog også en smuk Cavalier King Charles spaniel at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige cavalier spaniels hos Kennel Roager om mine Cavalier King Charles spaniels lever op til jeres skønhedsideal.

Mine avlstæver og de valgte avlshanner er sundhedstjekket med alt hvad Dansk Kennel Klub og Cavalier-klubben stiller som krav og nogle gange endda mere, hvilket gør at jeg har en rigtig god ide om, at de Cavalier King Charles spaniels der fødes her hos Kennel Roager er hunde der avlsmæssigt vil kunne være med til at forbedre racen sundhedsmæssigt.

 

Cavalier King Charles spaniel hvalpene forventes knoglekraftige, velpigmenterede og med godt kønspræg. De vil ved 8 ugers alderen være velsocialiserede og være vant til at være sammen med børn og andre hunde. Renlighedstræning påbegyndes allerede herfra så cavalier-hvalpene ved 8-ugers alderen kender tissekommandoen og normalt er næsten renlige ved udlevering. De vil ved udlevering være passet med ormekur m.m., de er chipmærkede og udleveres med DKK-kontrakt, DKK-stamtavle, 2 års garanti, pasningsvejledning og hvalpepakke.

Kom til en uforpligtende besigtigelse af vore Cavalier King Charles spaniels, og kan du lide dem, så reserver din kommende cavalier-hvalp nu og følg gerne opvæksten.