Indtjeningsmuligheder

Efter mange år som ansat (udlært advokatsekretær og derefter bankuddannet med forskellige jobs i bankverdenen) tog jeg for år tilbage springet fra ansat til selvstændig erhvervsdrivende, samtidig med at jeg var alenemor til 3, idet jeg herved selv kunne tilrettelægge min tid så det fungerede både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har beskæftiget og beskæftiger mig fortsat en del med multi level marketing samtidig med at jeg har gjort min hobby til en del af min levevej.

Jeg er helt sikker på, at hvis du kunne tænke dig en lille ekstra indtægt, et bierhverv eller måske endda på sigt en fremtid som direktør i dit eget liv, så vil jeg kunne hjælpe dig til at opnå mange af dine drømme, hvis du er villig til at arbejde herfor.

Lad mig hjælpe dig til at finde ud af hvilket koncept, der passer bedst til dig og dine kvalifikationer og lad mig hjælpe dig til at få din egen selvstændige forretning med den indtægt du måtte ønske dig. Hvis du vælger et koncept bygget op som MLM vil du aldrig stå alene, idet både hovedfirma og jeg vil være der med opbakning og hjælp med det praktiske.

Men det er op til dig at gribe mulighederne og afsætte tid til at tage en snak med mig om at få din drøm om indkomst, levevis, arbejdstid m.m. opfyldt.

Er du interesseret i kosttilskud, sundhed og velvære så er mit bedste forslag anbefaling af kvalitets omega3-olie og veldokumenterede kosttilskud fra firmaet Eqology, hvor jeg ved jeg kan hjælpe alle, der vil gå efter deres drømme, frem til at tjene den løn de måtte ønske sig uden at komme til at have et varelager liggende. Et andet forslag kunne være anbefaling og salg af de fantastiske aloe vera produkter fra Forever, som du kan læse lidt mere om ved linket på denne side. Ligger dine interesser ikke på området med kosttilskud, så har jeg også andre interessante indtægtsmuligheder at kunne præsentere dig for. Så kontakt mig, hvis du gerne vil have positive ændringer i dit liv.