Velkommen til Kennel Roager – opdræt af schæferhvalpe

Klik her for at se seneste kontrolrapport fra Veterinærmyndighederne.

Kennel Roager er opdræt af schæferhvalpe og Cavalier King Charles spaniels hvalpe, hvor alle hundene indgår som en del af familien. Målet med mit opdræt af schæfere er først og fremmest sunde schæferhunde, der elsker at arbejde og også har evnerne hertil. Og så naturligvis schæferhunde der bliver gode familiemedlemmer. At schæferhundene så samtidig ser godt ud – ja, hvad kan man så ønske mere.

Anita har gennemgået Den Lovpligtige Hundeholderuddannelse og Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse.

Schæferhundene indgår i familien, som p.t. består af mor, 23-årig datter og 19-årige tvillinger (en af hver) og min kæreste, som også har stor erfaring med hunde (specielt schæfere). Schæfertæverne (se under “avlstæver”) er: Roager´s Vicky, Roager´s Zaltana og Roager´s Zalsa. De 2 schæfertæver bor fast her på gården og Roager´s Zaltana bor hos udstationeringsfamilie i Augustenborg. De tidligere avlstæver: Calippo Natalie, Roager´s Vukka, Roager´s Yatsi, Roager´s Zammie og Roager´s Xana er overgået til pensionisttilværelsen (disse hunde bor hos andre familier som familie- og vagthunde) – øvrige på siden nævnte tidligere avlstæver er afgået ved døden i sen alder. Der er altid min. 2 schæferhunde herhjemme i forskellig alder og så de 3 stk. voksne Cavalier King Charles avlstæver og 4 stk. cavalier-hvalpe fra 3 forskellige kuld, som vi håber udvikler sig til kommende avlstæver.

Udover ovennævnte schæferhunde og Cavalier King Charles spaniels, så omfatter familien også 4 moderfår, 1 vædder og eventuelle lam, hønsegårdene med hhv. lys sussex og sort/kobber maraner, moskusænderne og svanegæssene samt bistaderne ved søområdet og så de evt. schæferhunde, som vi i øjeblikket har til salg (se under ”til salg”). Udover Anita og datteren Mette, som primært er dem der træner vore schæferhunde, så tager øvrige børn, kæreste og flere frivillige hundeglade venner også gerne del i pasningen og socialiseringen af schæferhunde og schæferhvalpe og cavaliererne.

Der arbejdes ikke med vore schæfere og Cavalier King Charles spaniels på at opnå specielle sportsresultater for træning, idet gåture, cykelture, sporsøg, bidearbejde og lydighedstræning alt sammen mest er til fælles fornøjelse og at tid til træning mhp. opnåelse af resultater ved brugsprøver, agility, lydighed osv. jo også skal ses i relation til den tid der er til træning af hver enkelt hund, idet mange hunde i en familie, børn, hus, have og job osv. naturligvis kræver sit – så vi hygge-træner og lader de af vore hvalpekøbere, der ønsker det, vise, at det vi avler her hos Kennel Roager også er hunde der kan gøre sig i sporten, hvis hundefører lægger tid og energi i træning.

Anita arbejder som selvstændig. Anitas arbejde som selvstændig er meget alsidigt.

Der drives en lille hyggelig hundepension med dertil hørende butik med salg af hundefoder samt hundeudstyr m.m. og under kennelnavnet: “Kennel Roager” opdrættes der schæferhvalpe og sælges både 8 ugers schæferhvalpe, lidt større schæferhvalpe/schæfer unghunde og lejlighedsvis også omplacering af en lidt ældre schæferhund. Siden år 1998 og til maj 2019 er det blevet til i alt 60 kuld schæferhvalpe fra 2 forskellige adresser. I år 2017 blev første kuld Cavalier King Charles spaniel hvalpe også født her hos Kennel Roager og til maj 2019 er der født 5 cavalier kuld her på matriklen.

Derudover er der på ejendommen en lille produktion af rugeæg, kyllinger, ællinger og lam, samt produktion af bifamilier og honning. Honningen sælges også her fra butikken. Siden i 2017, hvor der blev ledige børneværelser på 1. salen, har her også været mulighed for overnatning, således at flere kan nyde et ophold på vort dejlige landsted med natur og dyr i massevis.

Når jobbet med de levende væsener levner tid, så brænder Anita for at informere om sundhed og velvære og tager gerne ud for at holde foredrag eller enkeltrådgivning som selvstændig distributør indenfor wellness branchen med anbefaling af et super kvalitets omega3-produkt (fiskeolieprodukt) og andet kosttilskud fra det norske firma Eqology og aloe vera produkter m.m. fra firmaet Forever.

Derudover er Anita også selvstændig assurandør og kan hjælpe mindre erhvervsdrivende med at få flere loyale kunder og med at få mest muligt ud af deres reklamekroner. Til alle interesserede uddeler Anita gratis medlemskort til en global indkøbsforening, hvor konceptet er, at de erhvervsdrivende i stedet for betaling af reklamekroner til egen annoncering i aviser og andre medier giver størsteparten af disse reklamekroner som Cash-back til kunderne, der så handler kvalitetsprodukter og serviceydelser med store rabatter hos både små erhvervsdrivende samt store kæder og netbutikker – såvel i Danmark som i 47 andre lande.

Anita er teamleder og hjælper andre mennesker til mere sundhed og velvære (anbefaler og sælger fantastiske sundheds- og velværeprodukter) og til dem der ønsker det tilbydes et kig på en fantastisk indtjeningsmulighed (uanset om det skal være som en ekstra indtægt eller en ny levevej). De der måtte ønske det hjælper Anita også gerne til at opnå besparelser/cash back på fremtidige indkøb. Anita arbejder fortrinsvis hjemmefra, hvilket schæferhundene og øvrige dyr på gården naturligvis nyder godt af, idet det giver Anita mulighed for at være meget hjemme i hus og have og selv tilrettelægge tiden.

Anita er medlem af Dansk Kennel Klub, Schæferhundeklubben og Cavalierklubben og har været mangeårigt medlem af Politihundeforeningen.