Cavalier King Charles spaniels opdræt

Cavalier King Charles opdræt.jpg

Alberte & Liva

Klik her for at se seneste kontrolrapport fra Veterinærmyndighederne.

Kennel Roager er opdræt af Cavalier King Charles spaniels hvalpe og schæferhvalpe, hvor alle hundene indgår som en del af familien. Målet med mit opdræt af Cavalier King Charles spaniels er først og fremmest sunde Cavalier King Charles hvalpe/hunde, der elsker at være aktive, når de tilbydes aktiviteter, elsker at være med i eller holde øje med familiens mange gøremål og samtidig er nogle nussetrolde, der bare vil hygge og ligge i skød, når der falder ro over familien om aftenen. Så sundhed og temperament, så de kan blive gode familiemedlemmer og forblive sunde i mange år, er hovedformålet med mit avl af Cavalier King Charles spaniels. At cavaliererne så samtidig ser godt ud – ja, hvad kan man så ønske mere.

Anita har gennemgået Den Lovpligtige Hundeholderuddannelse og Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse.

Cavaliererne og schæferhundene indgår i familien, som p.t. består af mor, 23-årig datter og 19-årige tvillinger (en af hver) og min kæreste, som også elsker hunde og har stor erfaring med hunde (specielt schæfere). De 2 af mine børn bor ikke fast her på matriklen længere, men deltager fortsat gerne i aktiviteter med hundene. Mine Cavalier King Charles avlstæver Alberte, Liva (Cavaking lieber Liva Weel) og Nikita kaldet Niki (Cavaking nice Nikita) bor alle her på gården foruden p.t. 4 cavalier hvalpe/unghunde og det samme gør p.t. 2 schæfer avlstæver.

Udover ovennævnte 7 Cavalier King Charles spaniels og 2 schæferhunde, så omfatter familien også, 4 moderfår, 1 vædder og eventuelle lam, hønsegårdene med hhv. lys sussex og sort/kobber maraner, moskusænderne og svanegæssene samt bistaderne ved søområdet og så de evt. hunde, som vi i øjeblikket måtte have til salg (se under ”til salg”). Udover Anita og datteren Mette, som primært er dem der træner vore hunde, så tager øvrige børn, kæreste og flere frivillige hundeglade venner også gerne del i pasningen og socialiseringen af såvel herboende cavalier king charles spaniels og schæferhunde og de hvalpe der fødes her af cavalier king charles spaniels og schæfere.

Der arbejdes ikke med vore Cavalier King Charles spaniels og schæferne på at opnå specielle sportsresultater for træning, idet sporsøg, gåture og lydighedstræning alt sammen er til fælles fornøjelse og at tid til træning mhp. opnåelse af resultater ved agility, lydighed osv. jo også skal ses i relation til den tid der er til træning af hver enkelt hund, idet mange hunde i en familie, børn, hus, have og job osv. naturligvis kræver sit – så vi hygge-træner og lader de af vore hvalpekøbere, der ønsker det, vise, at det vi avler her hos Kennel Roager også er hunde der kan gøre sig i sporten, hvis hundefører lægges tid og energi i træning.

Anita arbejder som selvstændig. Anitas arbejde som selvstændig er meget alsidigt.

Der drives en lille hyggelig hundepension med dertil hørende butik med salg af hundefoder samt hundeudstyr m.m. og under kennelnavnet: “Kennel Roager” opdrættes der udover Cavalier King Charles spaniels, også schæferhvalpe og der sælges 8 ugers Cavalier King Charles spaniel hvalpe og schæferhvalpe. For schæfernes vedkommende så har der i årenes løb været salg af både schæferhvalpe/schæfer unghunde og lejlighedsvis også omplacering af en lidt ældre schæferhund. Anita har mangeårig erfaring som opdrætter, idet Anita startede med opdræt af schæferhvalpe år 1998 og i år 2000 fik Anita eget kennelnavn – Kennel Roager – og indtil og med maj 2019 er der hos Kennel Roager opvokset i alt 60 kuld schæferhvalpe på 2 forskellige adresser. Cavalier King Charles kom så til og første kuld Cavalier King Charles hvalpe blev født hos Kennel Roager i 2017 og indtil nu maj 2019 er det blevet til 5 kuld cavalier-hvalpe.

Udover opdræt, så er der på ejendommen en lille produktion og salg af rugeæg, kyllinger, ællinger og lam, samt produktion og salg af bifamilier og honning. Og så er et par værelser på 1. salen på gården indrettet til at gæster, så også andre har mulighed for at nyde naturen og dyrene her på ejendommen – dette tiltag kræver også tid og nærværelse. 

Når jobbet med de levende væsener levner tid, så brænder Anita for at informere om sundhed og velvære og tager gerne ud for at holde foredrag eller enkeltrådgivning som selvstændig distributør indenfor wellness branchen med anbefaling af et super kvalitets omega3-produkt (fiskeolieprodukt) og andet kosttilskud fra det norske firma Eqology og aloe vera produkter m.m. fra firmaet Forever. Anita har også kendskab til og mulighed for at henvise til produkter fra flere andre firmaer indenfor kosttilskud, slankeprodukter og hudpleje.

Derudover er Anita også selvstændig assurandør og kan hjælpe mindre erhvervsdrivende med at få flere loyale kunder og med at få mest muligt ud af deres reklamekroner. Til alle interesserede uddeler Anita også desuden gratis medlemskort til en global indkøbsforening, hvor konceptet er, at de erhvervsdrivende i stedet for betaling af reklamekroner til egen annoncering i aviser og andre medier giver størsteparten af disse reklamekroner som Cash-back til kunderne, der så handler kvalitetsprodukter og serviceydelser med store rabatter hos både små erhvervsdrivende samt store kæder og netbutikker – såvel i Danmark som i 47 andre lande.

Anita er teamleder og hjælper andre mennesker til og mere sundhed og velvære (anbefaler og sælger selv fantastiske velværeprodukter) og til dem der ønsker det, kan der tilbydes et kig på en fantastisk indtjeningsmulighed (som ekstra indtægt eller en ny levevej). Anita arbejder fortrinsvis hjemmefra, hvilket alle hundene og øvrige dyr på gården naturligvis også nyder godt af, idet det giver mulighed for at være meget hjemme i hus og have og selv tilrettelægge tiden.

Anita er medlem af Dansk Kennel Klub, Cavalierklubben og Schæferhundeklubben og har været mangeårigt medlem af Politihundeforeningen.