Schæferhunde til salg og udstationering:

P.t. (17.01.2019) har jeg kommende hvalpe til salg (se mere herom længere nede på siden) og ellers en schæferavlstæve, som ønskes udstationeret – se meget mere herom under “parringer/schæferhvalpe” – schæferhvalpe kan forhåndsreserveres.

For en interesseret hundekyndig person/familie som bor i nærheden, er der - under specielle vilkår - mulighed for at få en af mine avlstæver - Roager´s Zaltana - udstationeret. Jeg afholder udgifter til foder, vaccine og de af mig accepterede dyrlægeudgifter og beholder avlsretten på tæven og er derfor i de fleste tilfælde nødsaget til at tage hende hjem på gården i 2 måneder af gangen, når hun skal ligge med hvalpekuld til det antal kuld schæferhvalpe jeg måtte ønske, indtil jeg vælger at lade hende gå på pension og så vederlagsfrit overskriver tæven til udstationeringsfamilien. Først efter tævens avlskarriere skal værtsfamilien selv afholde udgifter til foder, dyrlæge m.m..

Kontakt mig gerne, hvis du bor i nogenlunde nærhed af Tønder og kunne tænke dig at høre nærmere omkring at få en voksen schæfertæve udstationeret som elsket familiehund, den tid af året, hvor tæven ikke skal ligge med hvalpekuld her på kennelen.

Yderligere kommende schæferhvalpe fra Kennel Roager kan også forhåndsreserveres.

Schæfertæven - Roager´s Zaltana, der ønskes udstationeret:
Udstationering - dvs. schæfertæven bor og lever hos værtsfamilien som elsket familiehund og bor her på kennelen de perioder, hvor hun ligger med hvalpe. Så længe Roager´s Zaltana af Kennel Roager ønskes benyttet til avl betaler opdrætter alle udgifterne til foder, vacciner og nødvendige dyrlægeudgifter - når tæven skal pensioneres, så overtager værtsfamilien tæven vederlagsfrit og betaler herefter selv alle udgifterne til foder m.m..

Mere info om schæfertæven, der ønskes udstationeret fåes ved telefonisk henvendelse på mobil 22956645 - hvor der kan spørges ind til mere relevant info om schæfertæven og aftales tid for et uforpligtende besøg her på kennelen.


Schæferhvalpe til salg:
Kommende schæferhvalpe efter Roager´s Vicky – forventet fødsel mellem 23. og 27.1.2019 samt kommende schæferhvalpe efter Roager´s Zalsa - parret 29.12.2018 - forventet fødsel primo marts 2019. Der kan forhåndsreserveres fra begge disse kuld.

Roager´s Vicky (se billeder, beskrivelse, stamtavle m.m. under avlstæver) blev 26.11.2018 parret med AVKL Team Dikas Dot.dk og kuldet (Kennel Roager´s 3. E-kuld) forventes født mellem 23.1. og 27.1.2019 og salgsklare 8 uger efter fødselstidspunktet.

Roager´s Zalsa (se billeder, beskrivelse, stamtavle m.m. under avlstæver) blev 29.12.2018 parret med AVKL Team Dikas Dot.dk og kuldet (Kennel Roager´s 3. F-kuld) forventes født primo marts 2019 og salgsklare 8 uger efter fødselstidspunktet.

Se mere om kuldene under “parringer/schæferhvalpe”.

 

Se billederne af faderen til de 2 kommende hvalpekuld – AVKL Team Dikas Dot.dk samt mødrene Roager´s Vicky og Roager´s Zalsa – i billedgalleriet nedenfor (Team Dika´s Dot.dk er også far til det seneste kuld hvalpe, som Roager´s Vicky er mor til - altså kuldgentagelse af Kennel Roager´s C-kuld). På siden “Parringer/schæferhvalpe” ses også billedgalleri og her fås mange flere oplysninger om schæferhvalpe til salg.
Alle vore schæferhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Men hver schæferhund har deres hundegård, hvor de sover. På skift sover vore schæferhunde indendørs i huset for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde.

Schæferhvalpe herfra sælges som 8 ugers schæferhvalpe for hvalpeprisen (som normalt udgør kr. 9.000,00 incl. moms) og der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, pasningsvejledning og hvalpepakke m.m..

Allerede ved 8 ugers alderen vil schæferhvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis mine schæferhvalpe ikke er solgt inden de fylder 8 uger socialiseres og trænes de af opdrætter, hvilket naturligvis gør at schæferhvalpene er lidt nemmere at komme i gang med for en førstegangskøber, men jo længere de trænes, jo dyrere bliver de.

Når det drejer sig om 8 uges schæferhvalpe, så tilbydes gratis pasning i evt. ferie indenfor det første halve års, hvor de fortsat er så unge at de kan bo i samme boks som moderen eller en tante, såfremt familien har planlagt noget ferie, hvor schæferhvalpen ikke kan komme med.

Både faderen og også moderen til alle mine kuld er begge også helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med de fleste andre hunde uden at ville slås. Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – schæferhvalpe/schæferhunde som også almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres schæferhund skal kunne præstere, men kravet er dog også en smuk schæferhund at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige schæferhunde hos Kennel Roager om schæferhundene lever op til jeres skønhedsideal.

Til udstationering:

1 af mine avlstæver ønskes udstationeret (med senere vederlagsfrit ejerskifte til udstationeringsfamilie, når hun pensioneres som avlshund), hvis det er muligt at finde egnet familie med bopæl i nærheden af kennelen (radius på ca. 50 km).

– ring gerne og forhør nærmere også om evt. andre hunde til salg/omplacering/udstationering, da hjemmeside opdatering ikke er det der først bruges tid på.


Diverse til salg:

Udover schæfere og Cavalier King Charles spaniels fra Kennel Roager, så sælges også andre produkter, som ses nedenfor.

Til salg er:

Div. hundeudstyr (nyt og en hel del heraf til spotpriser) samt div. godbidder

Hundefoder: Bosch, Winner, Prof.Dog, Essential (begrænset varelager, så bedst med forudbestilling få dage forinden) og ved Essentiel skal der ligge en fast aftale om fremtidigt køb - kvalitetsfodermærker.

Kattefoder kan skaffes på bestilling.

Ægte bi-honning fra egen bigård (lagervare)

Produkter fra firmaet Eqology (omega3 produkt, K2-vit. m.m.)

Aloe vera produkter fra Forever (begrænset lager)


og lejlighedsvis også: æg, kyllinger og ællinger, høns, moskusænder og svanegæs, slagtelam og får, samt rugeæg fra hvid sussex og sort/kobber maran (høns)

Finder du ikke det du søger på siden, så kontakt mig på mobil-telefon 22956645.

.

Schæferhvalpe – se flere oplysninger under “parringer/schæferhvalpe”.

På matriklen er p.t. i alt 3 store schæfere mellem 2 år og 6 år, så her er lidt schæferhunde at kigge på og kunne vurdere ud fra, om en schæferhund fra Kennel Roager er det rigtige for jeres familie. Jeg er sikker på at det vil være et besøg værd. Der forventes født schæferhvalpe ultimo januar 2019 efter Roager´s Vicky og primo marts 2019 efter Roager´s Zalsa og planlægges yderligere 1 nyt hvalpekuld født i 2019 efter Roager´s Zaltana.

Nedenfor ses billeder af tidligere schæferhvalpe her fra Kennel Roager.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for at høre om der for nylig skulle være kommet yderligere unghund el. lign. til omplacering.

Hjemmesiden opdateres ikke dagligt.

Er ønsket en lidt ældre hund, så spørg gerne ind hertil og kig forbi. Ind i mellem så ændrer jeg på mine beslutninger, hvis der pludselig er en familie som vil give ekstra for en trænet unghund. Så sker det, at jeg af og til giver slip på en hund, som jeg har holdt tilbage her til observation som kommende avlshund og hvor træningen er påbegyndt. Og af og til sker det også, at jeg lader en af mine gamle avlstæver komme ud til en familie og nyde sit otium som fuldtids indehund eller at en af mine avlstæver ikke avler som forventet og derfor sættes til salg.