Schæferhunde til salg og omplacering:

P.t. (21.08.2019) venter vi hele 2 kuld schæferhvalpe født i september 2019 og vi har i øjeblikket en superskøn ca. 1½ års schæferhan (født dec. 2017) efter Roager´s Vicky og AVKL Team Dikas Dot.dk, som ønskes omplaceret (solgt til ny familie). Men der kan jo hurtigt komme endnu en omplaceringshund uden at hjemmesiden er nået at blive ajourført, så ring hvis en ældre hund skulle være et ønske.

Se meget mere under “parringer/schæferhvalpe” – hvis det er schæferhvalpe der ønskes købt eller forhåndsreserveret.

Schæfertæven - Roager´s Zaltana, er udstationeret, men kommer hjem i starten af den kommende uge for at være klar til fødslen.
HVAD ER UDSTATIONERING:

Udstationering - dvs. schæfertæven bor og lever hos værtsfamilien som elsket familiehund og bor her på kennelen de perioder, hvor hun ligger med hvalpe. Så længe en udstationeret tæve fra Kennel Roager ønskes benyttet til avl betaler opdrætter alle udgifterne til foder, vacciner og nødvendige dyrlægeudgifter - når tæven skal pensioneres, så overtager værtsfamilien tæven og betaler herefter selv alle udgifterne til foder m.m..

Roager´s Zaltana bor hos en hvalpekøber familie i Augustenborg og kommer herhjem på kennelen hver gang hun er i løbetid. Både når hun skal parres for fremtidigt hvalpekuld og også, når en løbetid skal springes over for at forhindre at den af hendes langstockhårede kuldbrødre, som bor på samme adresse, skulle få lyster. Udstationeringen af Zaltana hos familien i Augustenborg fungerer rigtig godt og de 2 søskende har megen glæde af hinanden i det daglige.


Schæferhvalpe til salg:
Kommende schæferhvalpe efter Roager´s Zaltana – forventet født primo september 2019. Og kommende schæferhvalpe efter Roager´s Vicky - forventes født medio september 2019. Der kan forhåndsreserveres fra begge disse 2 kuld.

Se mere om kuldene under “parringer/schæferhvalpe”.

 

Se billederne af faderen til vort kommende G-schæfer-hvalpekuld – AVKL Team Dikas Dot.dk samt moderen til det kommende G-schæfer-hvalpekuld Roager´s Zaltana – i billedgalleriet nedenfor (Team Dika´s Dot.dk er også far til de seneste kuld hvalpe, som Roager´s Vicky og kuldsøsteren Roager´s Zalsa var mor til (E og F-kuld) - og også far til den omplaceringshan, som p.t. søges ny familie til - altså har vi mere end god føling med, hvordan hvalpene i G-kuldet forventes at blive.

På siden “Parringer/schæferhvalpe” ses også billedgalleri og her fås mange flere oplysninger om schæferhvalpe til salg.
Alle vore schæferhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Men hver schæferhund har deres hundegård, hvor de sover. På skift sover vore schæferhunde indendørs i huset for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde.

Schæferhvalpe herfra sælges som 8 ugers schæferhvalpe for hvalpeprisen (som normalt udgør kr. 10.000,00 incl. moms) og der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, pasningsvejledning og hvalpepakke m.m..

Allerede ved 8 ugers alderen vil schæferhvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis mine schæferhvalpe ikke er solgt inden de fylder 8 uger socialiseres og trænes de af opdrætter, hvilket naturligvis gør at schæferhvalpene er lidt nemmere at komme i gang med for en førstegangskøber, men jo længere de trænes, jo dyrere bliver de.

Når det drejer sig om 8 uges schæferhvalpe, så tilbydes gratis pasning i evt. ferie indenfor det første halve års, hvor de fortsat er så unge at de kan bo i samme boks som moderen eller en tante, såfremt familien har planlagt noget ferie, hvor schæferhvalpen ikke kan komme med.

Både faderen og også moderen til alle mine kuld er begge også helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med de fleste andre hunde uden at ville slås. Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – schæferhvalpe/schæferhunde som også almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres schæferhund skal kunne præstere, men kravet er dog også en smuk schæferhund at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige schæferhunde hos Kennel Roager om schæferhundene lever op til jeres skønhedsideal.

Til udstationering:

– ring gerne og forhør nærmere også om unghunde og voksne hunde til salg/omplacering/udstationering, da hjemmeside opdatering ikke er det der først bruges tid på.


Diverse til salg:

Udover schæfere og Cavalier King Charles spaniels fra Kennel Roager, så sælges også andre produkter, som ses nedenfor.

Til salg er:

Div. hundeudstyr (nyt og en hel del heraf til spotpriser) samt div. godbidder

Hundefoder: Bosch, Winner, Prof.Dog, Husse (begrænset varelager, så bedst med forudbestilling få dage forinden) - kvalitetsfodermærker.

Kattefoder kan skaffes på bestilling.

Ægte bi-honning fra egen bigård (lagervare)

Produkter fra firmaet Eqology (omega3 produkt, K2-vit. m.m.)

Aloe vera produkter fra Forever (begrænset lager)


og lejlighedsvis også: æg, kyllinger og ællinger, høns, moskusænder og svanegæs, slagtelam og får, samt rugeæg fra hvid sussex og sort/kobber maran (høns)

Finder du ikke det du søger på siden, så kontakt mig på mobil-telefon 22956645.

.

Schæferhvalpe – se flere oplysninger under “parringer/schæferhvalpe”.

På matriklen er der altid min. 2 voksne schæfere, så her er da altid schæferhunde at kigge på og kunne vurdere ud fra, om en schæferhvalp fra Kennel Roager er det rigtige for jeres familie. Jeg er sikker på at det vil være et besøg værd. Der forventes født schæferhvalpe i september 2019 efter Roager´s Zaltana og Roager´s Vicky.

På siden: Fotos hvalpe - hunde ses billeder af tidligere schæferhvalpe og voksne schæfere her fra Kennel Roager.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for at høre om der for nylig skulle være kommet yderligere unghund el. lign. til omplacering.

Hjemmesiden opdateres ikke dagligt.

Er ønsket en lidt ældre hund, så spørg gerne ind hertil og kig forbi. Ind i mellem så ændrer jeg på mine beslutninger, hvis der pludselig er en familie som vil give ekstra for en trænet unghund. Så sker det, at jeg af og til giver slip på en hund, som jeg har holdt tilbage her til observation som kommende avlshund og hvor træningen er påbegyndt. Og af og til sker det også, at jeg lader en af mine gamle avlstæver komme ud til en familie og nyde sit otium som fuldtids indehund eller at en af mine avlstæver ikke avler som forventet og derfor sættes til salg.