Til Salg

P.t. (21.08.2019) har jeg ingen Cavalier King Charles spaniels hvalpe til salg - men interesserede købere til kommende hvalpe og evt. udstationerings- eller omplaceringshunde må gerne komme og besøge de cavalierer i øjeblikket har på matriklen med yngste (tævehvalpene fra F-kuldet) født 22.4.2019 og ældste (avlstæven Alberte) født 12.04.2012. Jeg modtager dog gerne forudbestillinger for fremtidige Cavalier King Charles spaniel hvalpe efter hhv. tæverne Liva (black/tan) og Alberte (blenheim) som begge planlægges parret, når de i dette efterår igen går i løb.

Udover Cavalier King Charles spaniel og schæfere sælges også andre produkter, som ses nedenfor.

Se nedenfor: “Cavalier King Charles spaniel hvalpe til salg” og læs meget mere om cavalier-hvalpene på siden “Parringer/cavalier-hvalpe”.

 

Cavalier King Charles spaniel hvalpe til salg:

P.t. ingen fødte ledige Cavalier King Charles spaniel hvalpe – se under parringer.

 

Se billederne af fædrene til de seneste Cavalier King Charles spaniel hvalpekuld – i billedgalleriet nedenfor.

Se meget mere på siden “Parringer/cavalier-hvalpe”

Alle vore Cavalier King Charles spanielhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Hver hund har deres hundegård, hvor de spiser og sover, men cavaliererne foretrækker at dele boks, når de skal sove. På skift sover såvel vore Cavalier King Charles spaniels og schæferhunde indendørs i huset 1-2 stykker af gangen for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde.

Cavalier King Charles spaniel hvalpe herfra sælges som 8 ugers Cavalier King Charles spaniel hvalpe for hvalpeprisen (som normalt udgør kr. 14.000,00 incl. moms for hvalpe, hvor både mor og far er hjertescannede og også patellaundersøgt og mininum en af forældrene også hjernescannede). Der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, pasningsvejledning og hvalpepakke m.m..

Allerede ved 8 ugers alderen vil Cavalier King Charles spaniel hvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis mine Cavalier King Charles spaniel hvalpe mod forventning ikke tager hjemmefra når de fylder 8 uger, så socialiseres og trænes de af opdrætter, hvilket naturligvis gør at cavalier-hvalpene er lidt nemmere at få renlighedstrænet for en førstegangskøber, men jo længere de trænes, jo dyrere bliver de.

Når der sælges 8 ugers Cavalier King Charles hvalpe, så tilbydes gratis pasning i evt. ferie indenfor det første halve års, hvor de fortsat er så unge at de kan bo i samme boks som moderen eller en tante, såfremt køber-familien har planlagt noget ferie, hvor cavalier-hvalpen ikke kan komme med.

Både faderen og også moderen til alle mine Cavalier King Charles kuld vil altid være udvalgt efter at være helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med de fleste andre hunde uden at ville slås. Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – Cavalier King Charles hvalpe/voksne Cavalier King Charles spaniels som almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres Cavalier King Charles spaniel skal kunne præstere, men kravet er dog også en smuk Cavalier King Charles spaniel at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige Cavalier King Charles spaniels hos Kennel Roager om cavaliererne herfra lever op til jeres skønhedsideal.

Til salg:

Ingen voksne Cavalier King Charles spaniels til salg, men vi overvejer udstationering af en af vore voksne avlstæver, hvis den rette familie tilfældigt kontakter os. Ring og hør nærmere herom. 

Cavalier King Charles spaniel hvalpe – se flere oplysninger under “parringer/cavalier-hvalpe”.

På matriklen er p.t. i alt 7 cavalierer mellem 8 mdr. og 7 år. Så selvom vi ikke altid har Cavalier King Charles spaniel hvalpe, så er her altid lidt Cavalier King Charles spaniels at kigge på og kunne vurdere ud fra, om en Cavalier King Charles spaniel fra Kennel Roager er det rigtige for jeres familie. Jeg er sikker på at det vil være et besøg værd. Der er 1 kuld hvalpe som fødes april 2019 og parret en tæve i april 2019 og planlagt yderligere 1 hvalpekuld af Cavalier King Charles spaniels med parring august/september 2019.

Nedenfor ses billeder af tidligere Cavalier King Charles spaniel hvalpekuld her fra Kennel Roager.

Ovenfor ses billeder af fædrene til de kommende cavalier king charles hvalpekuld.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for at høre nyt fra Kennel Roager.

Hjemmesiden opdateres ikke dagligt.

Andet til salg:

Til salg er:
Div. hundeudstyr samt div. godbidder
Hundefoder: Bosch samt Winner og Prof. Dog og lejlighedsvis andre kvalitetsfoder mærker.
Ægte bi-honning fra egen bigård
Aloe vera produkter m.m. fra Forever samt kosttilskud m.m. fra Eqology


og lejlighedsvis også: æg, kyllinger og ællinger, høns, moskusænder og svanegæs, slagtelam samt rugeæg fra hvid sussex og sort/kobber maran (høns), moskusænder og svanegæs.