Priser

Skema priser hundepension.PNG

Hertil kommer ferie- og weekendtillæg (fredage, lørdage og søndage) på kr. 20,00 pr. hund pr. påbegyndt kalenderdato. Alle helligdagene og datoerne d. 23.12. og 31.12. udgør dette tillæg kr. 50,00 pr. hund pr. påbegyndt kalenderdato i stedet for de kr. 20,00 tillæg.

Til ovennævnte kalenderdøgns-priser kommer kr. 40,00 pr. boks til slutrengøring efter en pasningsperiode – uanset længden af opholdet.

På køb af alt i butikken (foder, udstyr, aloe vera produkter, honning m.m. – men ikke på pensionsophold) gives der 3% cashback (rabat) + loyalitetspoint ved fremvisning/scanning af Lyoness-rabatkort, som udleveres gratis her i pensionen/butikken til alle interesserede kunder. Cashback opspares automatisk på det anvendte rabatkort og udbetales automatisk på bankkonto, når der er opsamlet min. kr. 75,00.

Priserne for pension inkluderer egen boks, 2 x dagligt foder, pasning, min. 3 daglige lufteture (4 hvis hunden kun opholder sig indendørs), mulighed for udendørsophold i boks for sig selv eller i større indhegnet løbefold sammen med andre flinke hunde, mulighed for svømmetur i pensionens egen sø, daglig rengøring og en masse kærlig snak, dvs. der gøres alt hvad der er muligt, for at give din hund et så behageligt ophold som muligt. Der er gulvvarme i de enkelte bokse indenfor i pensionen, som er tændt efter behov. Egen kurv, tæppe og legetøj m.m. må meget gerne medbringes – men pensionen har også kurve, tæpper m.m., hvis pladsen i bilen hertil er for trang.

Mindste betaling for ophold i pensionen er 1 kalenderdøgn, dvs. dette er dagsophold mellem kl. 8.00 og til kl. 22.00.

For at hundene optages i pensionen forlanges det, at disse er vaccinerede (indenfor seneste 2 år) samt at de er ansvarsforsikrede.

Bestillingen er bindende. Ved afbestilling en uge før ophold påkræver vi os retten til at opkræve halvdelen af beløbet for opholdet.

Ved udeblivelse eller afbestilling mindre end en uge før ophold forfalder hele beløbet for opholdet.
I tilfælde af pasning af kronisk syge dyr v/ f.eks. sukkersyge/epilepsi m.m., er det et krav at ejer kan kontaktes under opholdet, ellers påtager pensionen sig ikke pasningen.