Velkommen til Kennel Roager – opdræt af schæferhvalpe

Kennel Roager er opdræt af schæferhvalpe, hvor schæferhundene indgår som en del af familien. Målet med mit opdræt af schæfere er først og fremmest sunde schæferhunde, der elsker at arbejde og også har evnerne hertil. Og så naturligvis schæferhunde der bliver gode familiemedlemmer. At schæferhundene så samtidig ser godt ud – ja, hvad kan man så ønske mere.

Anita har gennemgået Den Lovpligtige Hundeholderuddannelse og Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse.

Schæferhundene indgår i familien, som p.t. består af mor, 20-årig datter og 17-årige tvillinger (en af hver) og min kæreste, som også har stor erfaring med hunde (specielt schæfere). Schæfertæverne (se under “avlstæver”) Roager´s Yatsi, Roager´s Zammie og Calippo Natalie bor her på gården og Roager´s Jessie, Roager´s Oline, Roager´s Vukka og Roager´s Xana (er overgået til pensionisttilværelsen og bor nu fast hos andre familier som familie- og vagthund). Roager´s Bonnu født d. 17.2.2011 bor også på gården. Hun er efter Roager´s Oline/AVKL Team Marlboro Tiger (har bestået sin UHP-prøve og færdselsprøve og er træningshund, når ellers tiden tillader det – for hvalpene har 1. prioritet). Sidste skud på stammen er schæferhvalpen Roager´s Vicky født 18.10.2015 efter Roager´s Xana og AVKL Laban vom Emkendorfer Park, som fortrinsvis trænes af min datter Mette. Der er altid min. 5 schæferhunde herhjemme i forskellig alder og så har vi desuden 2 stk. Cavalier King Charles tæver født hhv. april 2015 og august 2016, som også er kommende avlstæver.

Udover ovennævnte schæferhunde og 2 Cavalier King Charles hunde, så omfatter familien også 1 nordbakke, 7 moderfår, 1 vædder og eventuelle lam, hønsegårdene med hhv. lys sussex og sort/kobber maraner, moskusænderne og svanegæssene samt bistaderne ved søområdet og så de evt. schæferhunde, som vi i øjeblikket har til salg (se under ”til salg”). Udover Anita og datteren Mette, som primært er dem der træner vore schæferhunde, så tager øvrige børn, kæreste og flere frivillige hundeglade venner også gerne del i pasningen og socialiseringen af schæferhunde og schæferhvalpe og cavaliererne.

De resultater der er opnået med schæferhundene skal ses i relation til den tid der er til træning af hver enkelt schæferhund, idet børn, hus, have og job osv. naturligvis også kræver sit.

Anita arbejder som selvstændig. Anitas arbejde som selvstændig er meget alsidigt.

Der drives en lille hyggelig hundepension med dertil hørende butik med salg af hundefoder samt hundeudstyr m.m. og under kennelnavnet: “Kennel Roager” opdrættes der også schæferhvalpe og sælges både 8 ugers schæferhvalpe, lidt større schæferhvalpe/schæfer unghunde og lejlighedsvis også omplacering af en lidt ældre schæferhund og indenfor det nærmeste års tid vil første kuld Cavalier King Charles hvalpe også blive født her hos Kennel Roager.

Derudover er der på ejendommen en lille produktion af rugeæg, kyllinger, ællinger og lam, samt produktion af bifamilier og honning og honningen sælges også her fra butikken.

Når jobbet med de levende væsener levner tid, så brænder Anita for at informere om sundhed og velvære og tager gerne ud for at holde foredrag eller enkeltrådgivning som selvstændig distributør indenfor wellness branchen med anbefaling af fiskeolieprodukt og andet kosttilskud fra det norske firma Eqology og aloe vera produkter m.m. fra firmaet Forever samt anbefaling af plastrene fra firmaet Life Wave og kosttilskud, slankeprodukter og hudpleje fra firmaet Mannateck.

Derudover er Anita også selvstændig assurandør og hjælper mindre erhvervsdrivende med at få flere loyale kunder og med at få mest muligt ud af deres reklamekroner. Til alle interesserede uddeler Anita også gratis medlemskort til en global indkøbsforening, hvor konceptet er at de erhvervsdrivende i stedet for betaling af reklamekroner til egen annoncering i aviser og andre medier giver størsteparten af disse reklamekroner som Cash-back til kunderne, der så handler kvalitetsprodukter og serviceydelser med store rabatter hos både små erhvervsdrivende samt store kæder og netbutikker – såvel i Danmark som i 47 andre lande.

Anita er teamleder og hjælper andre mennesker til en bedre økonomi (besparelser ved fremtidige indkøb) og mere sundhed og velvære (sælger selv fantastiske velværeprodukter) og dem der ønsker det kan også hjælpes til en ekstra indtægt eller en ny levevej. Derfor arbejder Anita også fortrinsvis hjemmefra, hvilket schæferhundene og øvrige dyr på gården naturligvis også nyder godt af, idet det giver en mulighed for at være meget hjemme i hus og have og selv tilrettelægge ens tid.

Anita er medlem af Schæferhundeklubben, Dansk Politihundeforening og Dansk Kennel Klub.