Til salg:

P.t. (19. december 2016) sælges 1 langstockhåret schæferhvalp (han) født 4.9.2016 samt en ca. 1 ½ års unghan født 24.4.2015 og evt. 1 veltrænet, livlig, kraftig og vagtsom schæfertæve på 6 år. For en evt. interesseret køber som bor i nærheden vil der også være mulighed for at få en af mine avlstæver udstationeret, hvor jeg dog beholder avlsretten på tæven til max 2 yderligere kuld schæferhvalpe. Kommende schæferhvalpe fra Kennel Roager kan forhåndsreserveres. Udover schæfere sælges også andre produkter, som ses nedenfor.

Se nedenfor: “Schæferhvalpe til salg” og læs meget mere om schæferhvalpene på siden “Parringer/schæferhvalpe”.

 

Schæferhvalpe til salg:
Langstockhåret schæferhvalp – han – efter livstidskåret schæfertæve og avlsklassehan født 04.09.2016.

Calippo Natalie – livstidskåret (se billeder, beskrivelse, stamtavle m.m. under avlstæver) fødte 04.09.2016 6 schæferhanner (Zikko, Zakai, Zamir, Zandro, Zablo og Zorro) og 2 schæfertæver (Zalsa og Zaltana) efter AVKL Laban vom Emkendorfer Park. Kuldet var salgsklar 30.10.2016. Natalie har hos tidligere ejer haft hvalpekuld og var/er en rigtig dygtig mor. Til salg er fortsat 1 langstockhåret schæfer hanhvalp, som er fuldt vaccineret og har EU-pas. En tæve beholdes af opdrætter.

 

Se billederne af faderen til ovennævnte hvalpekuld – AVKL Laban vom Emkendorfer Park – i billedgalleriet nedenfor.

Se meget mere på siden “Parringer/schæferhvalpe”

Alle vore schæferhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Men hver schæferhund har deres hundegård, hvor de sover. På skift sover vore schæferhunde indendørs i huset for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde.

Schæferhvalpe herfra sælges som 8 ugers schæferhvalpe for hvalpeprisen (som normalt udgør kr. 9.000,00 incl. moms) og der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, pasningsvejledning og hvalpepakke m.m..

Allerede ved 8 ugers alderen vil schæferhvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis mine schæferhvalpe ikke er solgt inden de fylder 8 uger socialiseres og trænes de af opdrætter, hvilket naturligvis gør at schæferhvalpene er lidt nemmere at komme i gang med for en førstegangskøber, men jo længere de trænes, jo dyrere bliver de.

Når det drejer sig om 8 uges schæferhvalpe, så tilbydes gratis pasning i evt. ferie indenfor det første halve års, hvor de fortsat er så unge at de kan bo i samme boks som moderen eller en tante, såfremt familien har planlagt noget ferie, hvor schæferhvalpen ikke kan komme med.

Både faderen og også moderen til alle mine kuld er begge også helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med de fleste andre hunde uden at ville slås. Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – schæferhvalpe/schæferhunde som også almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres schæferhund skal kunne præstere, men kravet er dog også en smuk schæferhund at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige schæferhunde hos Kennel Roager om schæferhundene lever op til jeres skønhedsideal.

Til salg:

1 stk. meget livlig, smuk, velsocialiseret og lettere trænet schæferhan (ca. 1½år) født 24.4.2015 efter Roager´s Zammie og avlsklassehannen Team Pakas Canon
og
1 stk. yderst veltrænet, livlig og vagtsom schæfertæve 6 år

– ring og forhør nærmere.

Til salg er:
Div. hundeudstyr samt div. godbidder
Hundefoder: Bosch, My Friend samt Winner.
Kattefoder: Sanabel og My Friend
Ægte bi-honning fra egen bigård
Aloe vera produkter fra Forever
og lejlighedsvis også: æg, kyllinger og ællinger, høns, moskusænder og svanegæs, slagtelam og rugeæg fra hvid sussex og sort/kobber maran (høns).

Schæferhvalpe – se flere oplysninger under “parringer/schæferhvalpe”.

På matriklen er p.t. i alt 6 store schæfere mellem 14 mdr. og 7 år og 2 yngre schæferhvalpe, så her er lidt schæferhunde at kigge på og kunne vurdere ud fra, om en schæferhund fra Kennel Roager er det rigtige for jeres familie. Jeg er sikker på at det vil være et besøg værd. Der planlægges nye hvalpekuld født i 2017.

Nedenfor ses billeder af schæferhvalpene fra Kennel Roager´s 2. I-kuld (5 uger gamle) med AVKL Team Marlboro Tiger som far.

Ovenfor ses billeder af faderen til de seneste hvalpekuld, som jeg har haft, nemlig AVKL Laban vom Emkendorfer Park.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for at høre om der for nylig skulle være kommet yderligere unghund el. lign. til omplacering.

Hjemmesiden opdateres ikke dagligt.

Er ønsket en lidt ældre hund, så spørg gerne ind hertil og kig forbi. Ind i mellem så ændrer jeg på mine beslutninger, hvis der pludselig er en familie som vil give ekstra for en trænet unghund. Så sker det, at jeg af og til giver slip på en hund, som jeg har holdt tilbage her til observation som kommende avlshund og hvor træningen er påbegyndt. Og af og til sker det også, at jeg lader en af mine gamle avlstæver komme ud til en familie og nyde sit otium som fuldtids indehund eller at en af mine avlstæver ikke avler som forventet og derfor sættes til salg.