Schæferhvalpe se nedenfor (opdateret 29.01.2017):
Schæferhvalpe til salg – se nedenfor beskrivelse af hvalpe/kommende hvalpe:

Roager´s Zammie (se billeder, beskrivelse, stamtavle m.m. under avlstæver) blev den 01.01.2017 og 03.01.2017 parret med den smukke schæferhan Team Dikas Dot.dk og schæferhvalpe fra dette kuld forventes født primo marts 2017. Dette kuld bliver Kennel Roager´s 3. A-kuld – ved forudbestilling kan køber selv bestemme stambogsnavn. 

Roager´s Zammie har haft schæferhvalpe før og hver gang klaret alt omkring fødslen med bravour og var/er en rigtig god mor. Roager´s Zammie er en hund, der kan med alle flinke hunde og hun er fantastisk både til egne hvalpe og andre tævers hvalpe – uanset race. Hun er en smuk tæve og samtidig en meget kærlig familiehund som elsker både børn og voksne. Og så elsker Roager´s Zammie at arbejde såvel på træningspladsen som derhjemme, hvor hun kan få timer til at og med at holde øje med alle gårdens dyr. Hidtidige schæferhvalpe efter Roager´s Zammie har været friske og frejdige, meget lærenemme, madglade, knoglekraftige og haft super kraftig og velpigmenteret pels – såvel de langstockhårede som de normalpelsede.

Faderen til Zammies kommende hvalpekuld (Kennel Roager´s 3. A-kuld) – Team Dikas Dot.dk – er en danskopdrættet schæferhan også med helt fantastiske farver, korrekt bygning og god knoglekraft, en fantastisk god bevægelse og et super sind og har en fantastisk arbejdsglæde, energi og førbarhed. Han har opnået mange fine udstillingsresultater og er lige som Roager´s Zammie en utrolig dejlig familiehund.

 

Se billederne af Team Dikas Dot.dk i billedgalleriet nedenfor.

Se mere oplysninger nedenfor.

Parringer/kommende schæferhvalpe til salg:

P.t. er ingen øvrige Roager-tæver blevet parret og næste kuld er først planlagt til engang i sommeren 2017 efter hvornår tæverne kommer i løbetid.

 

 

 

 

Alle vore schæferhunde her er vant til at være både udenfor, i hundegård og i huset. Men hver schæferhund har deres hundegård, hvor de sover. På skift sover en schæferhund dog indendørs i huset for at de ikke kun er vant til at sove i hundegårde.

Schæferhvalpe herfra sælges normalt som 8 ugers schæferhvalpe for hvalpeprisen kr. 9.000,00 incl. moms og der medfølger DKK-stamtavle, DKK-kontrakt, hvalpepakke, pasningsvejledning m.m.. Allerede ved 8 ugers alderen vil schæferhvalpene herfra være godt socialiserede på mennesker, andre dyr (hest, høns, moskusænder og svanegæs, som alle befinder sig på ejendommen) og hunde af mange forskellige racer og vil være vant til at opholde sig overalt i huset. Renlighedstræning vil være påbegyndt og de tisser på kommando, når de sættes udendørs.

Hvis schæferhvalpene ikke er solgt inden de fylder 8 uger socialiseres og trænes de af opdrætter, hvilket naturligvis gør at schæferhvalpene er lidt nemmere at komme i gang med for en førstegangskøber, men jo længere de trænes, jo dyrere bliver de.

Når det drejer sig om schæferhvalpe herfra, så tilbydes der gratis pasning i evt. ferie indenfor det første halve års tid, hvor de fortsat er så unge, at de kan bo i samme boks som moderen eller en tante, såfremt familien har planlagt noget ferie, hvor schæferhvalpen ikke kan komme med.

Reserver allerede nu din kommende schæferhvalp, hvis det er en 8-ugers schæferhvalp, som familien skal forøges med og du har så endda mulighed for at blive inviteret med til fødslen af kuldet og følge schæferhvalpenes opvækst uge for uge og kan naturligvis også selv vælge din kommende schæferhvalps stambogsnavn, hvis du reserverer i meget god tid.

Både faderen og også moderen til alle mine kuld vælges ud, så de begge også er helt fantastiske familiehunde og kan være sammen med andre hunde uden at ville slås. Første prioritet ved mit avl er fortsat sundhed i krop og sjæl – schæferhvalpe/schæferhunde som også almindelige mennesker kan træne til det de ønsker deres schæferhund skal kunne præstere, men kravet er dog også en smuk schæferhund at se på. Vurder selv ud fra billeder af faderen og moderen og de øvrige schæferhunde hos Kennel Roager om mine schæferhunde lever op til jeres skønhedsideal.

Mine avlstæver og de valgte avlshanner har tilsammen et dansk HD-index på over 100, hvilket gør at schæferhvalpene fødes med et HD-index over 100, hvilket betyder en forbedring af racen sundhedsmæssigt.

Af Kennel Roagers tidligere afkom fungerer alle som super familiehunde samtidig med at mange bliver brugt til træning, nogle er blevet avlskårede, nogle anvendes ved vagtarbejde og enkelte er tjenestehunde hos politiet.

Forældredyrene har pragtfuldt væsen, udpræget mod og kampdrift.

Andet afkom efter schæfertæverne kan ses.

Schæferhvalpene er knoglekraftige og velpigmenterede. De vil ved 8 ugers alderen være velsocialiserede og være vant til at være sammen med børn og andre hunde. Renlighedstræning påbegyndes allerede herfra så schæferhvalpene ved 8-ugers alderen kender tissekommandoen og normalt er næsten renlige ved udlevering. De vil ved udlevering være passet med ormekur m.m., de er chipmærkede og udleveres med DKK-kontrakt, DKK-stamtavle, 2 års garanti, pasningsvejledning og hvalpepakke.

Kom til en uforpligtende besigtigelse af vore schæferhunde, og kan du lide dem, så reserver din kommende schæferhvalp nu og følg gerne opvæksten.